Kirjoittanut hannoverfi | 22.12.2010

Avagon

 Avagonin  AcoradoII/Escudo I/Calypso II ensimmäinen varsavuosikerta esitettiin mm. Wittingenissä. Hannover esteorina sen jälkeläiset vakuuttavat hyvinkin. Estesukuisissa tammavrsoissa sen varsa Avagon-Escudo I-Grand Royal (k. ja o. Achim ja Walter Schacke, Hagen) voitti keskiarvolla 9,00, joka oli samalla päivän paras tulos.

Erityisen huomattavaa täsä tammavarsassa oli hyvin kannettu kaula ja turpa, suuri lapa ja hyvin kehittynyt lautanen. Liikkeessä tamma esiintyi odettavalla tavalla; hyvin. Hyvällä mekaaniikalla ja aina painopisteen alla se ravasi luokkansa voittoon. Seuraavassa luokassa seurasi toinen Avagon varsa, tällä kertaa  Crazy Classic-emästä (K: Heinz Luhmann, Handorf). Varsa onli erittäin sporttinen tyypiltään ja voitti estepainotteiset varsat. Pitkäjälkaisena ja hyvin ylämäkeen, aina tasaisesti tahdissa rentona koko runkonsa läpi liikkuen. Tämä varsa voitti luokkansa keskiarvolla  8,42.

Avagon keskittyy mahdollisesti vuoden 2011 koulutreeneihin ja on saatavana mahdollisesti vain pakasteena. Asialle saadaan varmistus kevään orien asemajaon jälkeen.

SF_v._Avagon-Escudo_I_Schacke_Wittingen_2261-41Siegerfohlen-Springen_Stuten_Silke_Bue.jpg                                    HF_v._Avagon-Crazy_Classic_2309-46-Siegerfohlen_Springen_Hengste_Beedenbostel09_Silke_Bue.jpg     

Avagon-Escudo I, Kuva Silke Buße                     Avagon-Crasy Clasic, Kuva Silke Buße

Avagonin eittely löytyy Landgestüt Cellen sivuilta linkistä: http://landgestuetcelle.de/cms/front_content.php?client=1&lang=1&idcat=16&idart=1652

Mainokset

Kategoriat

%d bloggers like this: