Kirjoittanut hannoverfi | 22.12.2010

Lissaro van de Helle

Hollantilainen Koulu maailman mestari Edward Gal ratsastaa tästä lähtien nyt viisivuotiasta Lissaro van de Helleä.

Hannoverori Lissabon-Matcho AA-Garibaldi II (K.: Jürgen Dittmer, Neuenkirchen) voi nuoresta iästään huolimatta esitellä jo kuvakirjamaista uraansa: Se oli Premienori köörungissaan Verdenissä ja 30-n päivän orikokeensa voittaja Münster-Handorfissa, se voitti kolme,- neljä- ja viisivuotiaana Saksanmestaruus nauhan Claudia Rüscherin ratsastamana ja tuli viisivuotiaana toiseksi viisivuotiaiden kouluhevosten maailmanmestaruuskisoissa. Se polveutuu erittäin menestyneestä kannasta: sen emästä on myös hyväksytyt orit Graf Sponeck ja Contendro I.

Rusken orin uusi kotiseutu on Hollannissa ja ratsastajana tämän hetkinen maailmanmestari Edward Gal. Lissaro van de Helle on kuitenkin kasvattajille käytettävissä aseman Rüscher-Konermannin kautta Grevenissä. Alustavissa kyselyissä selvisi, että siemeniä on saatavilla tuoreena päivittäin. Päivittäinen kuriiri tuo siemenet tänne Saksaan ja niitä lähetetään myös Suomeen.

Saksan ratsastajaliiton FN-n sivuilla kerrotaan Lissaron ensimmäisitä varsoista seuraavaa: Tämän hetkiseen varsavuosikertaan voi jo nyt ihastua: kasa mini-Lissaroita joilla on uskomaton olemus.

Lissaron esittely videoineen löytyy oriaseman kotisivuilta: http://www.ruescher-konermann.de/index.php?splash=hengste/lissaro/lis-index.php&flex=hengste/lissaro/lis-nac.php&feature=feature/feature-lis.php

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggers like this: