Kirjoittanut hannoverfi | 21.12.2012

Kesähuutokauppa

Kesähuutokauppa oli juhlaisaa aikaa.

Stella Hagelstam ja Soraya II olivat juuri voittaneet Suomen koulumestaruuden ja koristivat kesähuutokaupan katalogia kunniapaikalla sen kansisivulla. Sorayahan on vuoden 2006 kesähuutokaupan hevosia Verdenistä.

Tällä kertaa Suomeen ostettiin kolme hevosta. Yksi loistava Valentino estetamma ja kaksi lupaavaa kouluhevosta. Kesähuutokaupan hevosten keskihinnaksi kertyi 13.460 Euroa. Edullisin hevonen maksoi 4.500 Euroa ja kallein 33.000 Euroa. Kesähuutokaupan tunnelmia lölytyy videolta:

Kesähuutokaupan asiakkaita hevosineen olivat mm:
Eerika Pekkarinen / Stella Maris (Scolari-Weltissimo)

Eerika kertoo: Hannover tamma ”Stella”, oikealta nimeltään Stella Maris, on nuori vuonna 2008 syntynyt kouluhevosen alku.
8.9.2012 Ypäjällä, Stella voitti Talli Pro Show-näyttelyn! Voittaen näyttelyssä ensin oman luokkansa, jonka jälkeen valittiin näyttelyn Champion tammaksi sekä vielä huipennukseksi koko näyttelyn Best In Show -hevoseksi. Hyvä Stella!
Stellan ensiesiintyminen kouluradalla tuotti myös hienon 80,8% tuloksen jolla Stella ja Eerika olivat luokan toisella sijalla.

Eerika Pekkarinen tunnetaan ratsastuskoulu Kotikulmasta.

Anna von Wendt / Donna Lottchen (Don Henrico-Wolkenstein II)
Anna kertoi, ettei ole ensimmäitä kertaa Verdenissä ensi kertaa tavatessamme:  ” Olen ostanut Denzelin Talvihuutokaupasta (tammikuu) 2007, jolloin se oli 4 vuotias. Suvultaan se on Don Frederico- Wonderland. Denzel on kilpaillut menestyksekkäästi kansainväliselle Inter tasolle asti ja tavoitteena on nousta GP tasolle tulevalla kaudella. Denzel oli ensimmäinen huutokauppahevoseni.”

Denzel ja Anna Tallinna Horse Showsta v. 2011. Kuvan on ottanut Kylli Tedre.
”Tällä hetkellä minulla on kaksi omaa Denzel ja Donna Lottchen ja ratsutan neljää muuta hevosta Buena Vista Social Club, Smoking, Frederik ja Schubert, kaikki Verdenin huutokauppahevosia.”


Anna von Wendt ja koulutuksessa oleva ruuna Schubert, jonka omistaja ja ostaja marraskuun huutokaupasta on Minna Montonen.
”Huutokauppa on todella ”helppo” tapa löytää hevonen, siinä näkee niin monta hevosta samalla kertaa ja olosuhteet on kaikilla hevosilla samat. Jos etsii nuorta hevosta niin ehdottomasti kannattaa käydä katsomassa mitä huutokaupasta löytyy, joskus käy hyvä tuuri ja löytää hyvän hevosen sopivalla hinnalla. Sitäpaitsi huutokauppa on hieno kokemus vaikka ei ostaisikaan hevosta.”

Denzel ja Anna Tallinna Horse Showsta v. 2011. Kuvan on ottanut Kylli Tedre.

Mainokset

Kategoriat

%d bloggers like this: